Favorittbilder av Tassen – del 1

Jeg mistet gutten min i juni i år. Han ble nesten 18 år gammel og har vært med meg gjennom hele det livet jeg kan huske ordentlig. Han var min beste venn og jeg savner han så innmarri mye. Jeg har lyst til å dele noen av mine favorittbilder av pusen min. Bildene er en stor trøst for meg for tiden. Jeg har delt det opp litt for at det ikke skal bli alt for mye på en gang. Av alle bildene jeg har er jeg mest glad i de som minner meg om hvordan han var, og hvordan vi hadde det sammen, fremfor de som kanskje er best fototeknisk.

2013-07-21 15.42.16


Sånn her var han, og så mye mer.

Savner deg sånn Makiposi <3

Her var Tassen og Nala fem måneder gamle. Jeg og søstera mi var vel fem og åtte år gamle.

5 thoughts on “Favorittbilder av Tassen – del 1

  1. Uff, jeg føler med deg. Når man mister en katt man har hatt hele livet, forsvinner en brikke i puslespillet… Disse bildene viser tydelig at Tassen var en katt med sterk personlighet, og jeg håper du alltid kan glede deg over dem.

  2. For en fin pus. Det er så uendelig trist når de går bort, disse små brikkene i livet. De gir så mye og så godt selskap, og man blir så forferdelig glad i dem. Håper du snart kan se gjennom bildene og kjenne på gleden han har gitt deg, selv om det er vondt nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>