Vår i Paris

Jeg har lyst til å dele et lite utvalg av bilder fra da jeg og kjæresten min var i Paris på våren i år. Det var strålende sol og opptil 25 grader da vi var der, noe som er uvanlig varmt på den tiden av året. Jeg har aldri hatt noe forhold til Paris før i og med at jeg hverken har vært i byen eller i Frankrike, men jeg må si at det var innmarri fint der. Byen i seg selv, kombinert med været og vårstemninga gjorde at jeg også har fått det romantiske bildet alle har av Paris:


 

 

4 thoughts on “Vår i Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>