Uke 32 – bursdagskort

I den siste posten skrev jeg at jeg hadde lyst til å lage flere kort, og det tok ikke så lang tid før jeg fikk anledningen til det. Min venninne hadde bursdag i helga, men var bortreist, så vi tok en liten feiring med middag på Villa Paradiso på Grünerløkka i dag. Jeg lagde dette kortet til henne mandag etter jobb:Vi er veldig glad i katter begge to, derav motivet. Personlig er jeg veldig glad i fargene på dette kortet. Blå-lilla er og blir min favorittfarge, og jeg skulle gjerne brukt den i alt jeg lager. På den annen side er det jo også gøy å variere!

Jeg kjøpte en pakke med disse konvoluttene i «gammelt papir»-stil på Panduro, synes de var så fine!

Nå synes jeg at bloggen er forholdsvis klar, jeg mangler bare litt redigering av linkfarger og tekststørrelser. Så nå tenkte jeg at jeg begynner å skrive ukenummer, som jeg har gjort i overskriften her, for å passe på at jeg legger ut noe jeg har laget/tegnet minst en gang i uka :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>